duminică, 20 iunie 2010
Ardei conservati pt. friptura
Timp de preparare:
1 ora (complexitate redusa)
Ingrediente:
- ardei rosii
- sare
- conservant
Mod de preparare: Se aleg ardeii, se spala, se scutura de seminte si se taie fidelute. Ardeii taiati se pun intr-un vas care intra in frigider, se pune sare in ei dupa gust, se amesteca bine si se lasa in frigider pana a doua zi. Inainte de a se pune in borcane se pune conservant (mai putin decat scrie pe plic). Borcanele se pun la distilare 2 ore, se socoteste de cand incepe sa clocoteasca apa in vas, se lasa sa se raceasca si se depoziteaza in camara. Eu personal folosesc ardeii asa pentru fripturi si la fasolea batuta cu ceapa. Ardeiul ii da mancarii un gust deosebit, parca atunci l-ai luat din gradina.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu